Sierpleister

Wat is sierpleister?

Sierpleister is een afwerking op basis van kunstharsdispersie aangevuld met granietkorrels. De bekendste sierpleister is spachtelputz, dit is slechts een van de vele varianten sierpleisters die er op de markt zijn. Tegenwoordig zijn er ook metallicpleisters, die hebben een mooie glanzende uitstraling. Deze soort kan echter niet op elk gewenste kleur gesaust worden, maar zijn verkrijgbaar in een aantal vaste kleuren. Sierpleisters zijn  praktische en hebben een mooie afwerking die van modern tot klassiek bij ieder huis en elke stijl past.

Wanneer kies je sierpleister?

Wilt u een gezellige warme sfeer creëren in huis en ook de voordelen hebben van een ijzersterke afwerking? Dan is een sierpleister een goede keus. Het kleurassortiment is oneindig, dus welk interieur u ook heeft, uw kleur zit erbij! Sierpleister kan op elke vlakke egale en draagkrachtige ondergrond binnen en buiten aangebracht worden, het is een erg praktische afwerking omdat het schoongemaakt kan worden en ijzersterk is,zelfs kleine kinderen krijgen het niet kapot! De structuur keuze is heel groot: van super fijn tot heel grof, ook na vele malen sauzen is de structuur van een sierpleister nog duidelijk zichtbaar.

Onder de noemer sierpleister, is zoveel verkrijgbaar dat we dit niet allemaal op de site kunnen zetten,van spachtelputz en minigraniet tot metallic sierpleisters, voor elk interieur zit er een keus bij.

Wilt u graag eens zien wat er zoal op de markt is aan sierpleisters? Neemt u dan even contact op.

Wij hebben boeken vol stalen en voorbeelden, om uiteraard geheel vrijblijvend aan u te laten zien.

Direct contact

Profstuc Stucadoorsbedrijf logo
Profstuc Stucadoorsbedrijf

Profstuc Stucadoorsbedrijf © 2024 | Privacyverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Powered by Designpro.nl | Z-IM