Sauswerk

Wanden of plafonds laten sauzen door Profstuc Stukadoorsbedrijf 

Het laten sauzen van uw muren en plafonds vraagt om deskundigheid om het gewenste resultaat te bereiken. Profstuc Stukadoorsbedrijf weet als geen ander hoe uw wanden en plafonds op de beste manier van hoogwaardige latex moeten worden voorzien. Profiteer bij ons van een betaalbare manier om uw wanden van latex te voorzien en maak nu een afspraak of vraag ons om een offerte? Wij horen graag in welke kleur wij de plafonds en wanden van sauswerk mogen voorzien.  

Bezoek op locatie 

Nadat de afspraak voor het sauswerk is gemaakt, komen wij graag persoonlijk bij u langs om de situatie te bekijken. Zo kunnen we direct met u overleggen wat uw wensen zijn en zien wij direct of de ondergrond geschikt is om direct te sauzen. Is dat het geval, dan laat de uitvoering van uw sauswerk niet lang meer op zich wachten. 

Voordelen latex spuiten op plafond en muren  

Als u het sauswerk door Profstuc laat uitvoeren, wordt gebruikgemaakt van een verfspuit. Dit doen we om meerdere redenen. De verf die uit de verfspuit komt, dekt erg goed. Andere voordelen van latex spuiten op wanden en plafonds zijn: 

  • Eenvoudig tussen randen spuiten
  • Egaal aanbrengen van de latex en 
  • Strak resultaat door naadloos sauzen 

Let op, verven met gebruik van een verfspuit doen wij alleen in lege en/ of nieuwbouwwoningen. 

Wij plakken uw ruimte altijd eerst nauwkeurig af, zodat u na het sauswerk direct geniet van het nauwkeurig geverfde wanden en plafonds. Leg uw sauswerk in handen van ons en laat u verrassen door de veelzijdigheid die wij u bieden. Behalve het sauzen van uw muren en de plafonds, zijn wij u ook graag van dienst als het gaat om: 

Een nieuwbouwwoning voorzien van sauswerk, pleisterwerk, betonlook op de muren of sierlijsten aan het plafond? Laat ons dan een totaalprijs maken voor deze werkzaamheden. Zo heeft u niet alleen een vast aanspreekpunt voor het gehele project, maar zorgen wij voor een prachtig eindresultaat in uw nieuwe huis. Stukadoorsbedrijf Profstuc garandeert kwaliteit en vakwerk. 

Buitenmuren van sauswerk voorzien 

Neem direct uw gehele woning onder handen en laat ons ook de buitenmuren van sauswerk voorzien. Zo heeft u de komende jaren geen omkijken meer naar uw muren binnen en buiten.  Ook het buitengevelwerk laten uitvoeren? Neem contact met ons op en laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen.  

Direct contact

Profstuc Stucadoorsbedrijf logo
Profstuc Stucadoorsbedrijf

Profstuc Stucadoorsbedrijf © 2024 | Privacyverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Powered by Designpro.nl | Z-IM