Pleisterwerk

Wat is pleisterwerk?

Pleisterwerk is een zeer strakke afwerking van een wand of plafond. Dat bestaat uit een enkellaags systeem van hand en hechtgips.

Wanneer pleisterwerk

Houdt u van strakke wanden en nette frisse aanblik van uw woonkamer of andere ruimtes? Dan is pleisterwerk het juiste product voor u. In principe kan pleisterwerk overal binnenshuis worden toegepast, mits er een goede ondergrond aanwezig is. Pleisterwerk kan bijvoorbeeld gebruikt worden als afwerking van uw woon- en slaapkamers, maar bijvoorbeeld ook als nette praktische afwerking boven uw tegels in de badkamer, of om oude vergane wanden weer te kunnen behangen.

Afwerking van pleisterwerk.

Pleisterwerk moet als het droog is gesausd worden met een goed texsysteem, dit om de egale strakke afwerking te verzenlijken die u wenst. en vanuit praktisch oogpunt. Het is dan beter bestand tegen stoten, en waterafstotend, dus afneembaar. Indien u behang of een sierpleister als afwerking wenst hoeven de wanden niet gesausd worden.

Zijn er verschillende soorten pleisterwerk?

Ja, er zijn sinds kort twee soorten pleisterwerk op de markt, de eerste is het 'normale' pleisterwerk wat gesausd dient te worden. De tweede is sinds kort op de markt verschenen en is pleisterwerk op kleur. Op dit moment is er nog geen uitgebreid assortiment aan kleuren beschikbaar, maar de kleuren die beschikbaar zijn, zijn mooie zachte pasteltinten. U dient er wel rekening mee te houden dat dit een natuurproduct is, dus er kan kleurverschil optreden en u blijft de slagen in het werk zien, de kleur is niet perfect egaal, maar dit is juist de charme van dit soort pleisterwerk het heeft een warme vriendelijke uitstraling, en oogt daarbij klassiek.

Direct contact

Profstuc Stucadoorsbedrijf logo
Profstuc Stucadoorsbedrijf

Profstuc Stucadoorsbedrijf © 2024 | Privacyverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Powered by Designpro.nl | Z-IM