Betonlook

Betonlook op gestucte wanden laten aanbrengen 

De wanden in uw badkamer, toilet of keuken voorzien van betonlook? De keuze voor betonlook laat zich goed verklaren. Het geeft uw ruimte niet alleen warmte, maar ook een industriële aanblik. Het enige dat nodig is om betonlook aan te brengen, is een gestucte wand. Zijn uw wanden nog niet egaal? Maak dan een afspraak om ook dit door Profstuc stukadoorsbedrijf te laten uitvoeren. 

Stijlvolle badkamer met betonlook 

De natte cel krijgt een bijzondere uitstraling als u hier kiest voor betonlook. Zijn de muren in de badkamer voorzien van tegels? Geen nood, wij zullen de tegels dan eerst voorbehandelen met Ardex R1 renovatiepleister. Hiermee vullen we gaten, dichten we kabelsleuven en maken we de tegels klaar voor het aanbrengen van de betonlook.  

Betonlook in keuken en toilet  

Voor elk probleem bieden wij de oplossing. Zo realiseren wij de betonlook in uw doucheruimte, maar ook in de keuken en uw toilet. Verfraai uw keuken door sierlijsten door ons te laten aanbrengen, al dan niet voorzien van ledverlichting. 

Hoe wordt betonlook aangebracht? 

Wij creëren de perfecte betonlook door te werken met drie lagen. Na elke laag laten we het geheel goed drogen. Daarna volgt de volgende laag en als laatste werken we het geheel af met een twee-componentenlak. Het resultaat is altijd een exclusieve wandbekleding die zich goed laat combineren met accessoires van allerlei materialen en in diverse kleuren. Ook eigenaar worden van een keuken in betonlook? Kom met ons in contact . We horen graag welke plannen u heeft. 

Profstuc uw allround stukadoorsbedrijf 

Tevreden over de betonlook die we bij u hebben aangebracht? Laat ons dan ook bij u langskomen voor: 

Als allround stukadoorsbedrijf maken wij van al uw wanden en plafonds een strak geheel.  Profiteer van onze jarenlange ervaring en ga zorgeloos met ons het verbouwtraject in. 

Direct contact

Profstuc Stucadoorsbedrijf logo
Profstuc Stucadoorsbedrijf

Profstuc Stucadoorsbedrijf © 2024 | Privacyverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Powered by Designpro.nl | Z-IM